Uitwisselingstoernooi PVBeek – Amicale Cuijk

20150208_150632Zondag 8 februari speelde PV Beek thuis aan de Alde Weteringweg 3 te Beek tegen Amicale uit Cuijk. Bij aankomst kreeg iedereen koffie met iets lekkers erbij. Ondertussen verwelkomde de voorzitter van PV Beek iedereen en wenste Amicale Cuijk nog proficiat met het behaalde kampioenschap. Er was deze keer gekozen voor een doublettentoernooi. Het toernooi werd op de binnenbanen gespeeld. Het was volle bak: alle banen waren bezet. De wedstrijdleiding werd verzorgd door Jan Gout en Jan was tevens scheidsrechter. Er werden 3 rondes gespeeld. Tussen de rondes door waren er heerlijke hapjes. Voordat de prijsuitreiking plaatsvond, dankte de voorzitter van PV Beek Frans van Heumen de wedstrijdleiding, de activiteitencommissie en alle deelnemers voor het geslaagde toernooi . De prijzen waren prachtig samengesteld door Mirjam Arnts en Emmy van Heumen van de activiteitencommissie. Zij werden uitgereikt door Jan Gout en Emmy van Heumen. Er waren 3 prijzen en een aanmoedigingsprijs voor Amicale Cuijk en 3 prijzen en een aanmoedigingsprijs voor PV Beek.

De eerste plaats voor Amicale Cuijk was voor Ben en Mascha: 3 gewonnen wedstrijden en 16 pluspunten . De tweede plaats voor Amicale Cuijk Bart en Lies  2 gewonnen wedstrijden  plus 14 pluspunten. Als derde eindigden voor Amicale Elly en An met 2 gewonnen wedstrijden  0 pluspunten. De aanmoedigingsprijs was voor Mitch en Maik.                                                                                                                             Voor Bij PV Beek ware de winnaars Elly Plass en Jan Gout met 3 gewonnen wedstrijden  en 23 pluspunten. Als tweede eindigden met 2 gewonnen wedstrijden en 3 pluspunten Wil en Henk Gunsing.  Emmy van Heumen en Marjan Hoogma eindigden op de derde plaats met 2 gewonnen wedstrijden en 2 pluspunten. de aanmoedigingsprijs was voor Emmy Burgers en Frans van Heumen voor PV Beek. Het was een sportiefm gezellig en goed georganiseerd toernooi door PV Beek. In de loop van dit jaar is er een return in Cuijk iedereen kijkt daar weer naar uit. Na afloop van het toernooi dankte de voorzitter van Amicale Cuijk Ben Broekmeijer de organisatie van PVBeek . Daarna werd er nog gezellig nagezeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Jeu de Boules, een goed gevoel!