Jacob de Graaf Vistoernooi 22 februari 2015

IMG_20150222_163858Op zondag 22 februari werd in Beek het Jacob de Graaf Vistoernooi gespeeld. Jacob de Graaf en Zn. staat met zijn viskraam al jaren elke woensdagmiddag en zaterdagmiddag in Beek. Jacob de Graaf heeft de sportprijzen en lekkere hapjes ter beschikking gesteld, en wij¬† hebben daar veel plezier van. Het toernooi werd gespeeld met 5 teams van elk 6 spelers. De teams waren uniform gekleed en dat ziet er zeer professioneel uit. De eerste speelronde werd met tripletten gespeeld: 3 spelers tegen elkaar. Team A (Henk, Wil, Jan, Ine, Thea en Rieky) en Team C (Ab, Riet, Ans, Jan, Maartje en Sjaak) wonnen alle wedstrijden. Vervolgens werden twee ronden gespeeld met doubletten (twee spelers tegen elkaar). Het tournooi en de wisselbeker werden overtuigend gewonnen door Team A: Henk Gunsing, Wil Gunsing, Jan Gout, Ine Gout, Thea ten Westeneind en Rieky Groothuizen. Voor alle spelers was er een visprijs, uiteraard ter beschikking gesteld door ……… Vishandel Jacob de Graaf!