Uitwisseling PVBeek- ’t Dupke St.Michielsgestel

11026551_784719994945830_2133600944_n1 Maart speelde PV Beek de jaarlijkse uitwisseling tegen JBC ’t Dupke in de But op de binnenbanen aan de Alde Weteringweg 3 te Beek. Bij binnenkomst kreeg iedereen koffie met iets lekkers erbij aangeboden. Er was een welkomstwoord door de voorzitter van PV Beek .1 maart was ook complimenten dag daarom maakte Frans van Heumen een compliment aan iedereen maar in het bijzonder aan de gasten uit St. Michielsgestel en het 3e  team van PV Beek die gister uit met 3-0 gewonnen hadden een geweldige prestatie. Daarna gaf Frans het woord aan Kees Rijk die samen met Jan Gout de leiding hadden van dit toernooi en het voortreffelijk deden zij waren ook tevens  scheidsrechter. Kees deelde mede dat er 3 rondes gespeeld werden en op welke banen er gespeeld werd. Er was deze keer gekozen voor een triplettentoernooi. Tussen de rondes door waren er heerlijke hapjes. Na afloop van het toernooi werden de prijzen uitgereikt door Emmy van Heumen en Jan Gout.  De eerste prijs werd behaald door Henk Gunsing -Wil Gunsing  en Jan Brussen van PV Beek met 3 gewonnen wedstrijden +24 punten. Als tweede eindigden Jan Gout-Ine Gout en Dave Holster van PV Beek met 3 gewonnen wedstrijden en 15+ punten. Op de derde plaats eindigde het team van Joop van Grinsven van JBC ’t Dupke  met 2 gewonnen wedstrijden en 14+ punten. De aanmoedigingsprijs was voor Ben Kobossen – Rieky Groothuizen en Thea ten Westeneind van PV Beek. Het was een sportief, gezellig en goed georganiseerd toernooi. Na de prijsuitreiking was er nog een dankwoord van de voorzitter van PV Beek en Henriëthe Huigevoort namens JBC ’t Dupke die ons ook uitnodigde om een toernooi in de loop van dit jaar in St.Michielsgestel te spelen. De juiste datum wordt nog vastgesteld. Na de dankwoorden werd er nog gezellig nagezeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Jeu de Boules een goed Gevoel!