Nieuws PVBeek

PV Beek speelt met 5 teams in de zomercompetitie van de NJBB afdeling 5. Competitie gegevens Hoofdklasse 14 equipes,1e klasse 14 equipes,2 e klasse A 14 equipes,2e klasse B 13 equipes.  Team 1 het team van Frans van Heumen, Ab Busser en Riet Busser spelen in de Hoofdklasse. team 2 het team van Paul Hubbers ,Emmy van Heumen en Rob Greve spelen in de eerste klasse. team 3 het team van Adrienne Toonen, Marian Hoogma , Marianne van Thiel en Trees Tissen spelen in de tweede klasse A.Team 4 Het team van Henk Gunsing,Wil gunsing en Jan Busser spelen in de tweede klasse B. Team 5 het team van Albert Janssen, Marijke Janssen, Rieky Groothuizen en Thea ten Westeneind spelen in de tweede klasse A. Op 26 april spelen de Hoofdklasse en eerste klasse 4 wedstrijden tegen verschillende tegenstanders bij Amicale in Cuijk. Aanvang wedstrijden 10.30uur uiterlijk 10.00 uur aanwezig. De tweede klasse A spelen op 26 april 4 wedstrijden tegen verschillende tegenstanders bij de Teerling in Tiel Aanvang wedstrijden 10.30 uur uiterlijk om 10.00 uur aanwezig. 17 mei spelen alle klasse bij Plop in Uden .aanvang wedstrijden 10.30 uur uiterlijk 10.00 uur aanwezig. 7 juni spelen alle klasse bij Boules de Boeuf in Oss Aanvang wedstrijden 10.30 uur uiterlijk 10.00 uur aanwezig. Reserve dag 14 juni, de reserve dag wordt, zo mogelijk gespeeld op de locatie waar de reguliere speeldag is uitgevallen. Het bestuur van de NJBB afdeling 5 en het bestuur van PV Beek wenst u een prettige, spannende en vooral sportieve competitie toe.