Voorjaarstoernooi PVBeek

DSC_0095Zondag 12 april werd in de But aan de Aldeweteringsweg 3 te Beek een voorjaarstoernooi georganiseerd door de wedstrijdcommissie. er was deze keer gekozen voor een doubletten  mêlee toernooi. Er werden 3 rondes gespeeld iedere keer met en tegen een andere tegenstander ,voordat de wedstrijden begonnen kreeg iedereen koffie met iets lekkers erbij na het welkomstwoord van de voorzitter Frans van Heumen die alle deelnemers succes wenste en opmerkte dat dit voor hem  een van de laatste taken was als voorzitter, alles was weer zo als altijd door de activiteitencommissie en wedstrijdcommissie goed voorbereid .Jan Gout en Jan Arnts waren de wedstrijdleiders en tevens scheidsrechter, tussen de rondes door was er voldoende gelegenheid om iets te eten en te drinken. Geregeld werd er ook met heerlijke hapjes rondgegaan.na drie rondes gespeeld te hebben waren de prijswinnaars bekend. De prijzen werden uitgereikt door de activiteitencommissie en wedstrijdcommissie gezamenlijk. De aanmoedigingsprijs was deze keer voor Marijke Janssen. De derde prijs met 3 gewonnen wedstrijden en 10+punten was voor Ine Gout.De tweede prijs met 3 gewonnen wedstrijden en 14 + punten was voor Emmy van Heumen. De eerste prijs met 3 gewonnen wedstrijden en 18+punten was voor Jan Arnts jr. hij was hiermee tevens winnaar van het PV Beek voorjaarstoernooi. Het was een goed georganiseerd toernooi zeker voor herhaling vatbaar. Na de prijsuitreiking dankte de voorzitter iedereen en wenste de prijswinnaars proficiat met het behaalde resultaat. Er werd daarna nog erg gezellig in de But met elkaar gesproken,verschillende spelers bleven nog en namen een drankje en een hapje. Daarna ging iedereen naar huis.

Jeu de Boules een goed Gevoel!