Verslag Lentetoernooi

Op 23 mei werd ons Lentetoernooi  gespeeld.  Dit recreatietoernooi staat in teken van de gezelligheid.  Een recreatie toernooi  wordt gespeeld  in 3 rondes met elke  ronde een andere partner. Na drie ronden  werd de  balans opgemaakt. Eerste plaats: Albert Janssen Ubbergen, tweede plaats  Ger Verbeet  Millingen aan de Rijn,  derde plaats   Mayke van  Beek.  De Poedelprijs was deze keer voor Jan  Gout. De winnaars komen uit de hele  regio.  Daarna werd er nog een ronde  8 mannen tegen  8 vrouwen gespeeld  die nipt door de mannen werd gewonnen.  De derde helft kon beginnen en die duurde nog erg lang. Mocht U ook zin hebben om mee te spelen, wij  spelen ’s maandags en donderdags van 19.00 tot 21.00  uur en ‘woensdag en zaterdags  van 14.00 tot 16.00 uur  en de koffie is de eerste keer gratis.

JEU DE BOULE EEN GOED  GEVOEL.