Tussenstand AC zomercompetitie 2015

Hoofdklasse PV Beek 1  het team van Frans van Heumen, Riet Busser en Ab Busser hebben van de 8 gespeelde wedstrijden 4 gewonnen -3 en staan hiermee op  plaats 9 van de 14 teams die in hun klasse uitkomen..

1e klasse PV Beek 2 het team van Paul Hubbers, Emmy van Heumen en Rob Greve hebben van de 8 gespeelde wedstrijden 8 gewonnen + 52 en staan hiermee op de eerste plaats van de 14 teams die in hun klasse uitkomen. In dit team heeft Kees Rijk en Marie Hubbers ook meegedaan.

2 e Klasse A  PV Beek 3 het team van Adrienne Toonen, Marian Hoogma, Marian van Thiel en Trees Tissen hebben van de 8 gespeelde wedstrijden 3 gewonnen -19 en staan daarmee op de elfde plaats van de 14 teams die in hun klasse uitkomen.

2e klasse A PVBeek 5 het team van Albert Janssen, Marijke Janssen, Rieky Groothuizen en Thea ten Westeneind hebben van de 8 wedstrijden 4 gewonnen -1 en staan op de plaats 9 van de 14 teams die in hun klasse uitkomen.

2 e klasse B PV Beek 4 het team van Henk Gunsing,Wil Gunsing en Jan Brussen hebben van de 8 gespeelde wedstrijden 2 gewonnen-44 en staan hiermee op de plaats 12 van de 13 teams die in hun klasse uitkomen.

De laatste 5 wedstrijden worden 7 juni gespeeld bij Boules de Boeuf in Oss ,nog veel succes in het verdere verloop van deze spannende competitie.