Oranje-toernooi

Alles in de But was Oranje: de tompoes, het bittertje, de uitdossing van de spelers die klaar waren voor het jaarlijkse Oranje-toernooi van de Petanque Vereniging Beek en niet te vergeten de versiering! Dit toernooi is altijd het eerst buitentoernooi maar die vlieger ging helaas dit jaar niet op want door het winterse weer wilden wij graag lekker warm binnen spelen op deze koudste Koningsdag sinds de jaren tachtig.

Er werd lekker ontspannen gespeeld en het nodige gegeten en gedronken. Kortom : de stemming zat er goed in. Uiteindelijk na drie wedstrijden werd Ab Busser winnaar. 2e werd Jan Gout en derde Ben Rutten. De poedelprijs was deze keer voor Marian Hoogma. Uiteraard waren de prijzen ook in de kleur Oranje. De wedstrijdcommissie kan terugzien op een buiten koud maar binnen warm geslaagd Oranjetoernooi!