BOL toernooi 11 juni

BOL Petanque Toernooi

Op zaterdag 11 juni werd het Beek-Ooij-Leuth Petanque Toernooi gespeeld. Deze keer werd er bij de Petanque Vereniging Beek gespeeld. De voorzitters Roel Brink, Jan Awater en Henk Janssen stonden in het openingswoord stil bij het 15-jarige jubileum van deze toernooicyclus. Vervolgens kondigde wedstrijdleider Jan Arnts de wedstrijden aan. Er waren veel toeschouwers, bezoekers en belangstellenden, die opmerkten dat het er vrolijk en bijna professioneel uitzag: al die teams in hun eigen clubtenue: Ooij in rood, Leuth in turquoise en Beek in donkerblauw. Aan het eind van de dag had Ooij 3 wedstrijden gewonnen, Beek en en de winnaar werd Leuth met 9 gewonnen wedstrijden. De winnaar van de dag was het team van Roel Brink, Jan Tissen, Marie Corbeek en Rieky Seegers. Het volgende BOL-toernooi wordt in Leuth gespeeld op zaterdag 16 juli.