PVBeek ontvangt Montferland

Zondag 11 maart waren de jeu de boulers uit Montferland te gast bij PVBeek voor de jaarlijkse uitwisseling. 24 mensen uit Montferland en 24 van PVBeek waren klaar voor een sportieve dag jeu de boule. Helaas waren de buitenbanen nog niet spel klaar gemaakt zodat er binnen gespeeld moest worden.Het werd een gezellige dag, vooral omdat men elkaar door de uitwisselingen al goed kende. Uiteindelijk wisten de gasten 13 wedstrijden te winnen en PVBeek won 11 wedstrijden.De winnaars van Montferland waren: 1e prijs Sabin-Sanne en Thomas. 2e prijs Tonnie-Fie en Leo. 3e prijs Annie-Willem en Frans. De poedel was voor Riny-Wim en Theo.

De winnaars van PVBeek: 1e prijs Alie-Geert en Trees. 2e prijs Ria-Thea en Riekie. 3e prijs Jan- Mirjam en Emmie. De poedel was voor  Adriėnne-Marian en Marietje.

De volgende uitwisseling is 10 september in Montferland