Jacob de Graaf Vistoernooi 2017

Hele scholen vissen zwommen zondag in de Pentanque-hal van PV. Beek voor het door Jacob de Graaf gesponsorde vis toernooi. Alle groepen hadden een vis-naam bedacht. Zo kon het gebeuren dat er een strijd was tussen: De Makreeltjes de Scholleltjes, de Kibbelingen, De Dolfijnen, en de Guppy`s. Er werden 2 doubletten rondes gespeeld en een Triplet. De wisselbeker werd verdedigd door de groep van Marijke Jansen die hem vorig jaar bemachtigde, helaas voor haar lukte dat dit jaar niet, want de makrelen wonnen hem dit jaar, (Henk en Wil Gunsing Jan en Ine Gout Rieky Groothuizen en Jan Arnst) kwamen als winnaars uit de bus. De Guppy`s van Marijke Jansen werden tweede, de Dolfijnen van Frans van Heumen derde, de Kibbelingen vierde en de Scholletjes van Jan Tissen vijfde. Voor iedereen was er een prijs in de vorm van vis ook door Jacob de Graaf geschonken. Zodat niemand met lege handen naar huis ging

Winnaars Jacob de Graaf toernooi 2017