Familie-toernooi 2018

Zondag 24 juni werd in deĀ  petanque-hal in Beek het tweede familie-toernooi gespeeld. Dit jaar waren er 12 teams bestaande uit 4 families die bijeen kwamen om een dag ontspannen met elkaar een dag jeu de boule te spelen. Aangezien de buitentemperatuur te wensen over liet, werd gestart op de binnenbanen. Te merken was dat er spelers bij waren die al beter thuis waren in het boule-spel dan vorig jaar. Toch waren er ook nog spelers die dit spel niet eerder hadden gespeeld. Onder leiding van Paul werd het een uitstekend toernooi. De pauzes werden benut voor een hapje en een drankje maar vooral een gesprekje met elkaar. Na drie ronden gespeeld te hebben kwam de familie van Thiel als winnaar uit de bus. Zij gaan met de wisselbeker naar huis en kunnen volgend jaar hun titel verdedigen. Met een gezellige lange nazit werd deze dag besloten.