PVBeek wint Beek-Ooij-Leuth toernooi 2018

Met een flinke voorsprong voor PVBeek werd in Beek het derde Bol-toernooi gespeeld van deze zomer, voor Leuth was het nog mogelijk geweest Beek in te halen door alle partijen te winnen. Dit was natuurlijk onbegonnen werk. Beek werd dan ook uiteindelijk met 24 gewonnen wedstrijden de winnaar van de wissel trofee. Leuth werd tweede met 16 gewonnen wedstrijden en Ooij derde met 14 gewonnen wedstrijden.De dagprijs was voor het eerste team van PVBeek bestaande uit: Marian Hoogma, Jan de Haard en Janny ten Hove met drie gewonnen wedstrijden. De BOL commissie kan terug kijken op drie gezellige wedstrijddagen waarbij vaak zeer spannende partijen te zien waren. Dit alles wordt afgerond met een Bol-on-Tour dag waarbij de teams bestaan uit een mix van de drie verenigingen op 22 sept. in Beek