Cup van Berg en Dal

Zondag 16 okt. waren uit bijna alle dorpen van de gemeente Berg en Dal, Jeu de Boulers naar Beek gekomen om deze Cup te winnen. 3 teams uit Ooij, 3 teams uit Groesbeek, 3 teams uit Leuth en 7 teams van gastvereniging PVBeek.Daarmee was de hal goed gevuld met fanatieke boulers. Het werd een sportieve en gezellige dag waarbij mooie partijen gespeeld werden. Na drie rondes waren er drie teams met drie gewonnen wedstrijden waardoor de pluspunten de de winnaars moesten bepalen. Als eerste eindigde Geert en Marian Vissers en Jan de Haard met 26 pluspunten, de tweede plaats was voor Jan en Ine Gout en Jan Arnts met 25 pluspunten, derde werden Marianne van Thiel, Toon Hendriks en Trees Tissen met 11 pluspunten. De winnaars waren allen teams van PVBeek. De felbegeerde cup werd door wethouder Erik Weijers uitgereikt de eerste prijswinnaars. Al met al was het een zeer geslaagd toernooi waarbij weer eens duidelijk werd dat Jeu de Boule een prachtige sport is die mensen samenbrengt op een sportieve manier.