zwijnbaltoernooi 27 nov 2022

De wedstrijdcommissie had een oudje uit de kast gehaald. Na 7 jaar werd er weer een Zwijnbaltoernooi georganiseerd. Titelverdedigster Riekie Groothuizen mocht proberen haar titel te behouden. Er werden drie partijen gespeeld, waarbij alleen de pluspunten geteld werden, een systeem waarmee niet vaak wordt gespeeld.Natuurlijk waren alle hapjes en prijzen in het teken van de zwijnen. Het was een sportieve en gezellige dag, met mooie wedstrijden. Na drie rondes was de uitslag : met drie gewonnen wedstrijden werd winnaar Trees Tissen tweede werd Wil Gunsing en derde Riekie Groothuizen die de titel dus kwijt was. De winnaars én de poedelprijs ontvingen allemaal een knapzak met inhoud. Saillant detail, tweede, derde en poedel werden gewonnen door de drie zussen ten Westeneind. De voortreffelijk leidende wedstrijdcommissie kan terugkijken op een geslaagd toernooi.