Lady’s Day 2022

Het is een drukke tijd, na een succesvol toernooi op 27 nov, volgde twee dagen later de jaarlijkse Lady’Day. Vanuit Ooij en Leuth waren dames gekomen om samen met de Beekse dames een dagje te Jeu de Boulen. Na de opening met een champagnetoast kregen de dames allen een lintje opgespeld. Daarna kon het boulen beginnen. Dit gebeurde op een ontspannen manier waarbij de gezelligheid het belangrijkste was. Er werden drie rondes gespeeld, waarna de winnaars bekend waren. De derde prijs was voor Ria Peters van P.V.Leuth, de tweede prijs was voor Rieky Groothuizen en de eerste prijs voor Lies Creemers. Alle dames gingen met een attentie naar huis. Een dag later was er een gezellige Sinterklaasmiddag in de But en voor december staat er ook weer iets op het programma. Al met al: Jeu de Boule, een goed gevoel.