PVBeek kampioen!

Op zaterdag 10 maart speelde het tweede team in Beek de laatste wedstrijd in de wintercompetitie. Te gast waren de Boules de Boeuf uit Oss. Er werd sportief gestreden, en vanaf het begin nam Beek al de leiding. Er waren veel toeschouwers, die konden genieten van het hoge spelniveau. Er werd nauwkeurig geplaatst en met scherp geschoten. De spanning was duidelijk voelbaar. PVBeek won met 7-2. Doordat titelkandidaat Le Chateau tegelijkertijd slechts met 5-4 won, werd PVBeek kampioen!. Hulde aan Frans van Heumen met zijn équipe: Ab Busser, Riet Busser, Emmy van Heumen, Mirjam Arnts, Jan Arnts, Ben Kobossen, Albert Janssen, Marijke Janssen, Marie Hubbers. Ook dank aan de scheidsrechter Jan Gout, trainer Wim van der Meer, aan Udo en Inge die halverwege de competitie moesten afhaken, en aan de teamsponsor Wijnhuis Ranke uit Nijmegen. Door dit succes promoveert PVBeek 2 naar de derde klasse.