Jacob de Graaf Toernooi 18 maart 2012

Op 18 maart werd het jaarlijkse sextettentoernooi gespeeld. Het toernooi is vernoemd naar Zeevishandel Jacob de Graaf en Zn., die iedereen kent van de woensdagmiddag naast de Plus supermarkt. Jacob de Graaf heeft de wedstrijdprijzen beschikbaargesteld, en bovendien lekkere hapjes. Er namen 5 equipes deel, met elk 6 spelers (sextet). Begonnen werd met een ronde teta-a-tete, waarbij er individueel gespeeld werd. Vervolgens werd een ronde doubletten gespeeld, en de middag werd afgesloten met het triplette-spel. Tussendoor serveerden Lies Creemers en Mirjam Arnts de lekkere vishapjes. Na de wedstrijden bleek dat er twee equipes gelijk geëindigd waren. Daarom moest er een beslissende barrage gespeeld worden. Het team van Jan Gout, Kees Rijk, Elly Plass, Emmy van Heumen, Ine Gout en Paul Hubbers  verloor deze finale. Het team van Jan Tissen, Alie Kuster, Maaike van Vliet, Mayke Hermsen, Trees Tissen en Geert Kuster won het toernooi en de beker. Voor alle spelers was er een visprijs!