PVBeek 1 Kampioen!!

Op 23 februari werd de beslissende wedstrijd in de wintercompetitie gespeeld (klasse 2a). In Beek was De Teerling 1 uit Tiel te gast. De Teerling 1 stond op de tweede plaats in de competitie. Bij winst zou PVBeek 1 zeker zijn van het kampioenschap. De 9 spelers van PVBeek 1 waren al vroeg aanwezig om op te warmen en in te spelen.

Om 12 uur stonden alle aanwezigen een minuut stil bij het overlijden van ons trouwe lid Peet van Tol. Hij was ook oud-speler van het competitieteam.

Daarna werd het butje uitgeworpen voor de eerste speelronde.
De teamsamenstelling:
– Elly Plass, Jan Gout, Kees Rijk
– Ine Gout, Dave Holster, Paul Hubbers
– Ben Rutten, Henk Janssen , Jan Tissen
Het team van Ine won de partij, het team van Elly verloor met 12-13, het team van Ben Rutten kwam terug van grote achterstand en won de partij. Tussenstand: 2-1 voor PVBeek 1
In de tweede speelronde wonnen de teams van Elly en Ben, maar het team van Ine verloor. Tussenstand: 4-2 voor PV Beek 1.
In de derde speelronde won het team van Elly vlot. Vervolgens won het team van Ine. Tenslotte won ook het team van Ben. Eindstand: 7-2 voor  PV Beek 1.
Door dit prachtige resultaat is PVBeek1 kampioen in de klasse 2a. Hierdoor promoveert PVBeek 1 naar de hoogste klasse van de wintercompetitie. Trees Tissen had voor champagne gezorgd, dus het kon op gepaste wijze gevierd worden.
De laatste competitiewedstrijden worden op 9 maart gespeeld, maar die zijn niet meer van belang voor dit kampioenschap.