Uitwisseling PVBeek -PCMontferland

Zondag 3 maart j.l.

speelde PVBeek een triplettentoernooi tegen PCMontferland in de But gelegen aan de Alde Weteringweg 3 te Beek-Ubbergen. Bij aankomst kreeg iedereen koffie met cake aangeboden. Om 11.00 uur was het welkomstwoord door de voorzitter van Pétanque Vereniging Beek daarna sprak Tonnie Berendsen van PCMontferland. Nadat beide heren uitgesproken waren, was het woord aan de wedstrijdleider Kees Rijk. Ab Busser assisteerde als scheidsrechter. Daarna kon het spel beginnen. Er werden drie rondes gespeeld tussen de rondes door was er genoeg tijd voor een hapje en een drankje.De activiteitencommissie en wedstrijdcommissie hadden het weer prima voor elkaar er waren leuke prijzen ingekocht voor dit toernooi en er waren heerlijke hapjes,het was echt gezellig en alles was goed voorbereid.Iedere vereniging had even veel wedstrijden gewonnen.Voor de prijsuitreiking was er nog een dankwoord door de voorzitter van PVBeek Frans van Heumen en door  Tonnie Berendsen van de wedstrijdcommissie van PCMontferland. Beide heren hadden lovende woorden ,over het goed georganiseerde toernooi.Daarna was de prijsuitreiking die gedaan werd door Kees Rijk en Emmy van Heumen. Als eerste voor Pv Beek eindigde Dave Holster Ine Gout en Rieky  Groothuijzen.  Voor PC Montferland eindigden op de eerste plaats Aukje Reumer, Els Reintjes en Johan Heuvel. Op de tweede plaats eindigde voor PVBeek Wil Gunsing,Henk Gunsing en Jan Brussen. Voor PCMontferland eindigde op de tweede plaats Hans Bos,Frans Krol en Gerrie Weijers. Op de derde plaats eindigde voor PVBeek Emmy van Heumen, Marijke Janssen en Albert Janssen. Op de derde plaats voor PC Montferland eindigde Leo Okhuijsen,Hans Wolsing en Tonnie Berendsen.De aanmoediginsprijs ging deze keer voor PVBeek naar Alie Kuster, Mayke van Vliet en Jan Arnts (senior). De aanmoedigingsprijs voor PCMontferland ging deze keer naar Fien Okhuijsen, Henk Kelder en Tonnie Enckhof. Na de prijsuitreiking werd er nog gezellig nagezeten onder het genot van een hapje en een drankje. De volgende uitwisseling is op 7 september in Zeddam bij PC Montferland.

JEU de BOULES een goed gevoel !