Bol-Toernooi Pétanque Vereniging Beek

Zaterdag 10 augustus werd in Beek het laatste BOL-TOERNOOI 2013 gehouden. Het was een gezellig spannend en sportief toernooi. Op een stralende zomerdag werd op de buitenbanen van P V Beek dit toernooi gespeeld. Er waren veel toeschouwers aanwezig. De BOL-Commissie en de activiteitencommissie hadden het weer prima voor elkaar. Bij aankomst kreeg iedereen koffie of thee met cake. 48 personen namen aan dit Bol-toernooi deel. Er waren in totaal 3 rondes, tussen de rondes door waren er heerlijke hapjes. De activiteitencommissie van P V Beek had voor mooie prijzen en een beker gezorgd. De dagprijs was er voor team 4 van P V De Vriendenkring uit Leuth, Jan Tissen, Theo van Dreumel ,Wim Langens en Roel Brink. Het toernooi werd gewonnen door P V De Vriendenkring uit Leuth, op de tweede plaats eindigde Pétanque Vereniging De Zilveren Kogels uit Ooij. Petanque Vereniging Beek eindigde dit jaar op de derde plaats. Na het dankwoord door de vertegenwoordigers van de drie deelnemende verenigingen die het allen een goed georganiseerd toernooi vonden, was er de beker uitreiking. Daarna werd er nog gedanst en gezellig nagezeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Jeu de Boules een goed gevoel!

 

 

foto’s: Herman Leensen