Kaderavond Pétanque Vereniging Beek

Afgelopen vrijdagavond 30 augustus werd een kaderavond georganiseerd voor alle vrijwilligers van PV Beek. Deze avond werd geopend door Dave Holster namens het bestuur en de organisatie van deze avond. Er was een toespraak door de voorzitter van PV Beek Frans van Heumen die te midden van alle kaderleden een speciaal woord richtte aan Alie en Geert Kuster. Daarna gaf hij het woord aan Cor van Vloten: voorzitter van de NJBB afdeling 5. Hij reikte op deze bijzondere avond een bronzen bondspeld uit aan Geert Kuster als erkenning voor al zijn diensten voor de Pétanque Vereniging Beek. Op deze avond was het voor Geert een verrassing dat hij werd onderscheiden. Er was bij aankomst koffie met gebak drankjes en daarna een heerlijke barbecue. Het was een gezellige geslaagde kaderavond.