Clubkampioenschap 2013-2014!

 

Op zondag 24 november werden in Beek de clubkampioenschappen gespeeld. Er verschenen 19 deelnemende equipes van twee spelers (doubletten). De wedstrijdleider Theo van Dreumel slaagde er in -ondanks dit oneven aantal- om drie voorgelote speelronden te organiseren. In de pauze waren er heerlijke hapjes, onder andere Iraanse hapjes van Theo, en gerookte paling van Wim&Wim. Na de drie voorronden werd de tussenstand opgemaakt: Op de 5e plaats eindigden Dave&Ine. De beste 4 equipes mochten door naar de finaleronde. De strijd om de 3e plaats ging tussen Frans van Heumen en Riet Busser tegen Jan Gout en Elly Plass. Het werd al snel 13-1 voor Jan en Elly. De finale werd gespeeld tussen Kees Rijk en Ben Rutten tegen Albert en Marijke Janssen. De strijd ging gelijk op tot de stand 8-9. Toen kwamen Ben&Kees op 12-9 en maakten de wedstrijd af: 13-9. De clubkampioenen en de overige winnaars kregen prijzen van Wijnhuis Ranke.