Jacob de Graaf Vistoernooi

Op zondag 16 maart werd in Beek het Jacob de Graaf Vistoernooi gespeeld. Waarom vistoernooi? Nou, omdat Vishandel Jacob de Graaf (elke woensdag en zaterdag in Beek) het jaarlijkse toernooi ondersteunt met lekkere vishapjes en visprijzen voor de winnaars. Het toernooi wordt gespeeld in een bijzondere speelvorm: sextetten. Dat is een team van 6 spelers die achtereenvolgens in verschillende samenstelling drie wedstrijden spelen. Er hadden zich 4 teams ingeschreven. De organisatie was in handen van Paul Hubbers en Jan Arnts.  De eerste en tweede speelronde gingen gelijkop: alle 4 de teams waren ongeveer even sterk. Na de 3e speelronde waren er twee teams met 11 punten, een team met 8 punten en een team met 6 punten. Er moest dus een finaleronde gespeeld worden. Deze finale werd overduidelijk gewonnen door het team van Emmy van Heumen, Jan Arnts, Frans van Heumen, Paul Hubbers, Rob Greve en Mirjam Arnts. Zij namen de beker in ontvangst,. Voor alle deelnemers was er een mooie visprijs, ter beschikking gesteld door Vishandel Jacob de Graaf.