Zwijnbaltoernooi PVBeek

2014 vac 148Zondag 5 oktober werd voor de derde keer het Zwijnbaltoernooi georganiseerd door de wedstrijdcommissie van PVBeek. Het toernooi werd gespeeld op de binnenbanen aan de Alde Weteringweg 3 in Beek. Er waren 24 leden die zich voor dit toernooi hadden ingeschreven. bij binnenkomst kreeg iedereen koffie met cake. Voordat het toernooi begon was er een woord van welkom door de voorzitter die daarna het woord gaf aan Kees Rijk van de wedstrijdcommissie die samen met Jan Brussen ook als scheidsrechter fungeerde en het toernooi samenstelde en de indeling bekend maakte. Er werden 3 rondes gespeeld en tussen de rondes door waren er heerlijke hapjes. Het was een goed georganiseerdĀ  sportief en gezellig toernooi wie het meest geluk (zwijn)had was winnaar.de prijzen waren aangepast in de vorm van dit toernooi. De eerste prijs werd gewonnen door Lies Creemers zij had de meeste pluspunten en daar ging hetĀ in dit toernooi om. De tweede prijs was er voor Thea ten Westeneind die maar een + puntje minder had, de derde prijs werd behaald door Rob Greve. De Poedelprijs was deze keer voor Sjaak de Raef. Zowel de wedstrijd- als activiteitencommissie hadden het weer goed voor elkaar: het was een zeer geslaagde dag. Na het toernooi werd er nog gezellig nagezeten onder het genot van een hapje en drankje. Daarna ging iedereen huiswaarts.

Jeu de Boules, een goed gevoel!2014 vac 122 2014 vac 133 2014 vac 138 2014 vac 127 2014 vac 129 2014 vac 132