Ubbergse Kampioenschappen voor tripletten

foto(3)Zondag 26 oktober 2014werd voor de vijfde keer het kampioenschap voor tripletten georganiseerd het is tevens de laatste keer in deze vorm vanwege de herindeling van onze gemeente, maar misschien kunnen de volgende keer ook deelnemers uit Groesbeek meedoen. Want het is de bedoeling dat dit tripletten toernooi  gewoon door blijft gaan. Er hadden deze keer veel teams uit Beek en Leuth  zich voor dit toernooi ingeschreven. Vooraf was er voor alle deelnemers koffie met iets lekkers erbij ondertussen was er een welkomstwoord door de voorzitter Frans van Heumen van PV Beek die  de spelers van Beek en Leuth toesprak, hij vond het geweldig dat er ook veel animo was vanuit Leuth. Daarna gaf Frans het woord aan Jan Gout van de wedstrijdcommissie die samen met Ab Busser alles regelde voor dit toernooi en die het samen voortreffelijk deden. Er werden 3 rondes gespeeld en tussen de rondes door was er genoeg gelegenheid om wat te eten en te drinken. Bovendien werd er geregeld rondgegaan met zelfgemaakte hapjes door de activiteitencommissie. Voor de prijsuitreiking dankte de voorzitter van PV Beek de activiteiten en wedstrijdcommissie en de mensen achter de bar voor hun inzet iedereen had goed hun best gedaan het was prima voor elkaar en alles was goed voorbereid en geregeld. Ook bedankte hij alle deelnemers en toeschouwers, wenste de prijswinnaars proficiat met het behaalde resultaat. Het was een sportief goed georganiseerd en echt gezellig toernooi. De prijsuitreiking werd gedaan door de wedstrijdcommissie gezamenlijk met de activiteitencommissie .De aanmoedigingsprijs was deze keer voor Frans van Heumen Ab en Riet Busser van PV Beek. Een derde prijs was er voor Wim en Nolda Langens en Wim Janssen van PV Leuth.De tweede prijs was voor Stella -Rieky en Thea van PV Leuth.Op de eerste plaats eindigde Dave Holster, Ine en Jan Gout die hiermee de eerste prijs hadden verdient.Na de prijsuitreiking werd er nog een groepsfoto gemaakt van alle deelnemers behalve van Adrienne Toonen die als fotograaf fungeerde. Na de groepsfoto werd er nog gezellig nagezeten onder het genot van een hapje en drankje en daarna keerde iedereen huiswaarts.