Herfsttoernooi

20141116_155214_resized20141116_154040_resizedZondag 16 november werd in de But bij Pëtanque Vereniging Beek een mêlee voor doubletten door de wedstrijdcommissie georganiseerd. Bij aankomst kreeg iedereen koffie met speculaasbrokken. Er hadden 28 leden zich opgegeven voor dit toernooi. Er was een A en een B poule. Vooraf aan het toernooi was er een welkomstwoord door de voorzitter, die daarna het woord gaf aan Jan Gout die samen met Ab Busser het toernooi regelde. er werden 3 rondes gespeeld tussendoor waren er heerlijke hapjes. Voor de prijsuitreiking dankte de voorzitter de wedstrijd en activiteitencommissie en alle deelnemers voor het sportieve en geslaagde toernooi en wenste de prijswinnaars proficiat met het behaalde resultaat. Daarna was de prijsuitreiking.Als eerste in de A poule eindigde Mirjam Arnts, tweede werd Ab Busser, derde Rieky Groothuizen, de poedelprijs was voor Henk Gunsing. Als eerste in de B poule eindigde Jan Tissen, tweede werd Riet Busser, derde Marie Hubbers, de poedelprijs was voor Ans Verploegen. Het was een goed georganiseerd toernooi.

Jeu de Boules een goed Gevoel !