Jaarlijks terugkerende uitwisseling PVBeek-PCMontferland

IMG_3961 IMG_3982 IMG_3958Op zondag 15 maart speelde PV Beek een doublettentoernooi tegen PC Montferland in De Butaan de Alde Weteringweg 3 in Beek. Van iedere vereniging hadden zich 12 doublettenteams ingeschreven. Bij aankomst kreeg iedereen koffie met iets lekkers erbij en ondertussen verwelkomde de voorzitter van PV Beek iedereen, maar in het bijzonder de leden van PC Montferland. Hij maakte een compliment aan de wedstrijdleiding en de activiteitencommissie die alles weer goed hadden voorbereid, de kantine was ook sfeervol ingericht. Daarna gaf hij het woord aan Kees Rijk die samen met Jan Gout regelde en uitlegde tegen wie je in deze 3 te spelen rondes die vooraf door loting waren vastgesteld moest spelen. Tussen de rondes door waren er heerlijke hapjes. Als scheidsrechter fungeerden Jan Gout en Jan Arnts jr. Het was een gezellig sportief en goed georganiseerd toernooi. Het waren  hele spannende wedstrijden vooral aan de kant van PV Beek .Ine Gout en Elly Plass eindigde met 3 gewonnen wedstrijden en 32+punten gezamenlijk met Ab Busser en Emmy van Heumen ook met 3 gewonnen wedstrijden en 32+punten op de eerste plaats.Daarom moesten zij een beslissingswedstrijd spelen wie het eerst 7 punten had gescoord.Die beslissingswedstrijd werd gewonnen door Ab Busser en Emmy van Heumen van PVBeek,zij behaalde de eerste prijs. Ine Gout en Elly Plass werden tweede.Op de derde plaats eindigde voor PV Beek Henk en Wil Gunsing met 2 gewonnen wedstrijden en 14+punten .De aanmoedigingsprijs voor PVBeek was deze keer voor Rieky Groothuizen en Thea ten Westeneind.

Voor PC Montferland eindigde als eerste Tonnie Berendsen en Leo Okhuijsen met 3 gewonnen wedstrijden en 27+punten.Fien Okhuijsen en Gerard Ros eindigde met 2 gewonnen wedstrijden en 3+punten op de tweede plaats.Op de derde plaats eindigde Gert Jan Barink en Margriet met 2 gewonnen wedstrijden en 3-punten.De aanmoedigingsprijs was voor Paulien Blokhuis en gastspeler Henk Janssen. Voordat de prijzen werden uitgereikt  werd er een groepsfoto gemaakt en een foto van de winnaars en was er een dankwoord door de voorzitter van PV Beek hij vond het een geslaagde dag en deze uitwisseling mag nog een reeks van jaren doorgaan en hij wenste de prijswinnaars vooraf van harte proficiat met het behaalde resultaat.Na de prijsuitreiking dankte Tonnie Berendsen namens PC Montferland en nodigde ons uit om in het najaar  bij hun te komen spelen, de data word nog in onderling overleg vastgesteld. Daarna werd er nog gezellig nagezeten en heel wat afgepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Jeu de Boules een goed Gevoel!

 

 

foto’s: Erik Reumer