Paastoernooi P.V.Beek

DSC_0086Maandag 6 april werd in de But aan de Alde Weteringweg 3 te Beek het Paastoernooi  voor doubletten georganiseerd. Deze keer was gekozen voor een mêlee doubletten toernooi. Er waren 36 deelnemers. Bij aankomst kreeg iedereen koffie met heerlijk paasgebak. Ondertussen was er een welkomstwoord door de Voorzitter van  PVBeek Frans van Heumen die een compliment maakte aan de wedstrijdcommissie en de activiteitencommissie die het het toernooi weer goed hadden voorbereid en alles was in Paassfeer: echt gezellig. Daarna gingen de dames van de activiteiten commissie rond met advocaat met slagroom.En Jan Gout sprak na Frans namens de wedstrijdcommissie hij had samen met Jan Arnts de leiding en waren ook tevens scheidsrechter  er werden 3 rondes gespeeld telkens met en tegen een andere tegenstander.Op persoonlijke telling werden de uitslagen berekend.Tussen de rondes door was er een ruime pauze ingelast om wat te eten en te drinken. Na de speelrondes en voor de prijsuitreiking was er eerst een dankwoord door de voorzitter daarna wenste hij de prijswinnaars van harte proficiat met het behaalde resultaat. De prijsuitreiking werd gedaan door de wedstrijdcommissie en activiteitencommissie gezamenlijk. De aanmoedigingsprijs was deze keer voor Marian van Thiel. Om de tweede en derde plaats moest een beslissingswedstrijd gespeeld worden tussen Sjaak de Raef en Jan Arnts jr. zij hadden beide 3 wedstrijden gewonnen en 26+punten.Jan Arnts jr. won deze beslissingswedstrijd en eindigde dus als tweede en Sjaak de Raef behaalde de derde plaats. De eerste prijs werd gewonnen door Jan Gout met 3 gewonnen wedstrijden en 31+punten hij was daarmee tevens winnaar van het Paastoernooi.Na afloop van het toernooi ging iedereen nog  gezellig bij elkaar zitten en praten met elkaar  onder het genot van een hapje en een drankje. Daarna ging iedereen huiswaarts.Het was een gezellig sportief en goed georganiseerd toernooi.

Jeu de Boules, een goed gevoel !